Pretraga
  • Cena

Reset

Uputstvo

Kratko uputstvo za postavljanje oglasa

Potrebno je da se registrujete na strane sajta dnevnorentiranje.com. Navigacija za prijavljivanje i registraciju se nalazi u gornjem levom uglu web stranice. Možete se registrovati klikom ovde.

prijavljivanje

Nakon popunjavanja potrebnih polja, biće Vam poslata automatska poruka na email adresu koju ste upisali u postupku registracije. Ukoliko poruka nije u Vašem Inbox folderu, proverite Spam folder jer neki mailserveri mogu da obeleže poruku kao spam.

oglasmeniUkoliko ste se već registrovali, možete se prijaviti ovde. Kada ste prijavljeni na strane pojaviće se u levom delu na vrhu meni za dodavanje nekretnine.

Prvo što je potrebno da uradite je popunjavanje Vašeg profila (link - promeni moj profil) - polja kao što su Ime, broj telefona, slika (opciono)...

Zatim kliknete na link dodaj nekretninu i popunite ponudjena polja.

U polju za tekst je pozeljno napraviti što bolji opis, neke od ideja su sledeće: mozete napraviti tabelu sa popustima ukoliko u nekim danima dajete popust, ili tabelu sa cenama po danima u nedelji, ukoliko se razlikuju cene izdavanja (recimo vikend dani skuplji od radnih dana).

 

Dodajte slike spoljašnjosti i unutrašnjosti nekretnine, pogled, sliku nekog interesantog mesta koje je u blizini..., sve ono što može privući potencialnog gosta.

Sada je potrebno da sačuvate nekretinu (oglas) da bi ste  u sledecem koraku definisali kalendar dostupnosti.

U kalendaru dostupnosti kliknite na mesec za koji želite da uredite dostupnost. Otvoriće se novi prozor u kome možete izabrati dane za koje je nekretnina slobodna za rentiranje i dane kada je nekretnina zauzeta (trudite se da Vas kalendar dostupnosti bude tačan i redovno ažuriran).

Sačuvajte kalendar dostupnosti i sa ovim korakom ste zavrsili upisivanje nekretnine na nas sajt.

Detalje o nekretnini možete menjati u svakom trenutku, potrebno je samo da se prijavite na sajt, i u meniju izaberete opciju uredi moje nekretnine.

Vaš oglas će biti aktiviran odmah, a ukoliko na našem računu nije vidljiva uplata ni posle 5 dana od aktiviranja oglasa, Vaš oglas će biti deaktiviran (isključen) dok ne izvršite uplatu.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi postavljanja oglasa, slobodno nas kontaktirajte na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Hvala na poverenju!